2019-05-23

Carbon 60 (C-60)

C-60 molekylen är unik, en oljelös molekyl med en otrolig kraft att förlänga livslängden. Den mirakulösa molekylen, så häpnadsväckande, var inte upptäckt förrän 1985. Numera har vetenskapen förstått att en sådan molekyl alltid existerat i naturen. De senaste 25 åren, har vetenskapsmän spenderat en väldigt lång tid att undersöka C-60. Vad de fann är uppseendeväckande. Denna fantastiska molekyl har förmågan att erbjuda en längre livslängd. De skapade upp en formula C-60 med olivolja som ökade livslängden på råttor med hela 95%. Det görs genom elektriskt neutralisera fria radikaler i kroppen som i sin tur hjälper till att förhindra ett antal livs-hotande sjukdomar. C-60 gör så att du helt enkelt kan bli av med fria radikaler från kroppen för gott.

Den otroliga kraften av C-60 (kol/Carbon, träkol)

Du kan tänka dig C-60 som en universiell antioxidant. Eller kanske som en antioxidant gånger ettusen! Varje molekyl har förmåga att acceptera som att donera flera elektroner oupphörligen. Fortsättningsvis verkar det göra detta utan misstag eller utan att kompromissa dess egen integritet. 

C-60 tar bort vad som kallas Superoxide. Detta är giftigt (även farlig) bi-produkt av cellulär metabolism och sammankopplad med vävnadsskador från flera mänskliga sjukdomar. 

Vad är vetenskapen bakom C-60 kraft?

För närvarande tror man att C-60 adsorberar (och kanske också absorberar) giftig syra och annan giftighet och sen attraherar mitokondrierna av cellerna. Därifrån förs dess superoxida acceptorer för att förhindra mitokondriernas fortsatta skador. Vetenskapen spekulerar i att C-60 har förmågan att uppnå positivt laddade genom att adsorbera som absorbera protoner, som tillåts att komma in i mitokondrien. Detta leder till en minskning i produktionen av reaktiv syrearter (skadliga fria radikaler). 

C-60 är gränsfalls mirakler. T.ex, de manifesterar samma våg-partikel quantum dualitet som ljusfoton. De är också supraledande och kan göras till en singel molekyl-transistor (transistorer är halvledande förstärkare, detektorer och switchar). Frekvensen av denna fascinerande molekyl har blivit upptäckt i den svarta rymden ovanför oss på natthimlen. Den är också känd att uppträda naturligt och i marksystemet i den Ryska Shungite-stenen, stenar från Sudbury Irruptive (i Kanada), lokaliserat vid där blixtar slår ner och i sotet av bivaxljus. Träkolsmolekylen C-60 kan också göras i ett labb genom att skicka en slående stark elektrisk båge mellan grafit-elektroderna inuti en quartz inneslutande kammare. 

Den Odiskutabla Research Bakom C-60: Hur C-60 Förlänger Liv. 

2011, Fathi Moussa, en Fransk vetenskapsman, som ledde ett team av forskare genom studier om C-60 och dess giftighet. De studier som initialt gjordes för att se om doser av C-60 skulle vara giftig eller inte på råttor. Men vad som hände var fullständigt det motsatta!

Forskarna beskrev de remarkabla resultaten av deras studier genom fenomenala egenskaper av C-60 och dess bio-distrubuerande av levande vävnad. C-60 kan korsa cell membranen. Det är här som dess anti-åldrande, förlängande förmågor spelar in. Kolla upp vad som sker med dessa råttor….

Det ska också sägas att något som avgör om man åldras är just telomerers förhållande till mitokondrierna. När telomererna (typ stavar) förkortas så åldras vi naturligt. MEN vid intag av C60 så kunde telomererna hållas fortsatt långa och alltså man förlängde både råttornas och mössens liv längre till och med till dubbelt så lång tid och vid ett fall ännu längre. 

Forskarna gav 6 råttor 1000 mg av C-60 varje dag i 29 dagar, följt av 14 dagars återhämtningsperiod. C-60 gavs med olivolja. Forskarna använde en kontrollgrupp också, varav en av gruppen fick vanligt vatten, och en annan ren olivolja. Vid slutet av studien, var alla i vatten-behandlade gruppen döda. 67% av gruppen med ren olivolja levde fortfarande och otroligt nog 100% av C-60 råttorna var fortfarande vid liv. Detta var häpnadsväckande. Dessa C-60 födda råttorna levde 95% bortom sin naturliga livslängd. Det är nästan dubbelt deras livslängd!!! Råttan som levde längst, levde tills han blev nästan 6 år, han hade förmodligen kunnat leva längre eftersom forskarna blev tvungna att avbryta försöket för att publicera sina otroliga resultat. 

Så, vad kan C-60 göra för dig? 

C-60 Skyddar Mot Fria Radikaler

Fria radikaler kan verkligen skapa kaos inom vår kropp. De kan reagera med nästan varje molekyl och skada den, sen förflyttar de sig till nästa molekyl osv. Detta leder till tecken på åldrande likaväl som utvecklandet av sjukdomar. Vi är utsatta för fria radikaler från flera, ibland oundvikliga källor. Till exempel, luftföroreningar är fulla av fria radikaler. Så cigaretter, pesticider och mycket mer. Dessa reaktiva oxigena ämnen utvecklas även genom maten vi äter, såsom stekt och processad mat. 

Det här är varför det är så viktigt att konsumera en diet full av färgade antioxidantpigment! 

Att äta mycket plantbaserad mat i olika av regnbågens färger kan hjälpa din kropp att kämpa mot dessa fria radikaler. Trots detta kan en hälsosam diet bara göra så mycket. Ibland är fria radikaler oundvikliga. Den goda nyheten är att C-60 har förmågan att fullständigt demolera dessa fria radikaler. 

C-60 Dödar Virus

Också på listan av C-60 fördelar är förmågan att avaktivera iridioviruset, vissa virusar som sprids genom insekter. En studie fann t.ex. att även i låg koncentration av C-60 var förmågan att utrota regnbågsviruset från myggor (MIV). 

C-60 Bekämpar Obesity och Metabolisk Syndrom. 

Hjärtsjukdomar, stroke, diabetes. Hur undviker du dem? En hälsosam diet och ett aktivt livsstilkan ge en bra start. Men om du är diagnostiserad med en metabolisk syndrom, så är risken att utveckla och öka detta farliga tillstånd. Metaboliskt syndrom är termen som används för att referera till en kluster av symptom. Dessa symptom inkluderar ökat blodtryck, högt blodsocker, överdriven fetma runt midjan, abnorma kolesteroler eller triglyceridenivårer. Tillsammans kan dessa symptom leda till hjärtåkommor, stroke, diabetes. 

C-60 kan ge kroppen fördelar och hjälpa den skydda sig mot dessa farliga symptom. Det kan förhindra att fettcellerna växer i omkrets. Det kan dessutom förhindra celler från att öka i antal likaväl som det förhindrar insulinresistensen i cellerna. 

Finns det risker med C-60? 

Det finns en anledning till att olivolja användes i studierna som nämndes i början. Anledningen är att C-60 inte löses upp i vatten. Faktum är att denna kraftfulla antioxidant har effekter på omättade fetter. Ren C-60 och höga doser av upplöst C-60 kan ha toxiska effekter även om undersökningar inte påvisar något sådan. (Det motsatta visar sig i råttexperimentet). Vidare ska du aldrig ta C-60 med vatten enbart eftersom dessa effekter är okända. Du ska inte ta mer än den rekommenderade dosen av C-60 tills mer undersökningar gjorts. Det är också viktigt att notera att det har inte gjorts några studier på människor som konsumerar C-60. Det pågår för fullt studier av människor och änvändandet av C-60 men de är ännu inte klara. 

Det pratas mycket om C-60 kan ge DNA skador. Det rätta är att fråga sig om det muterar eller avvecklar DNA. Sanningen är den att oskadad DNA kan repareras lättare. Studier visar att möss som saknar en DNA avvecklande DNA har kortare livslängd. 

Vidare så spekuleras det att cellskador bara kan ske när C-60 tas inkorrekt, till exempel med enbart vatten. 

För att upprepa, tag alltid C-60 produkter enbart som sägs. Det är en kraftfull produkt, som vid allt annat, ska intas med omsorg. 

Lär dig mer om C-60!

Är du beredd förlänga din livslängd, hantera artrosa inflammationer, förhindra utveckling av dödliga sjukdomar? … För att inte nämna alla de andra enorma fördelar C-60 kan ge! Bli del av den växande grupp som använder sig av fördelarna av denna otroliga produkt! 

Det ökar markant ens mentala förmåga enligt min egen erfarenhet./Monica

2018-10-03

DeHolk har bytt namn till Swedish Hemp. Jag har Rea på Deholk produkter just nu. en har även fått in Swedish Hemp i mitt sortiment. 

2018-09-25

Nyheter på hemsidan är att du kan handla Hampasnus och Hampa Kosmetika 🙂

Välkommen in:

2018-08-19

13 oväntade saker du kan ha bikarbonat till

Tagit denna artikeln från Aftonbladet:

1. Perfekt som rengöring

Nästan varje ställe i köket kan må bra av en liten behandling med bikarbonat. Tillsammans med vatten är det perfekt för bänkskivor, diskhon i rostfritt stål, mikrovågsugnar och kastruller. Även kylen och frysen mår bra av en bikarbonatsbehandling.

Men det är inte bara köket du kan rengöra med bikarbonat. Toalett och kakel gör du lätt rent med en fuktig trasa och bikarbonat. Badkar och handfat bör först fuktas, sedan har man på bikarbonat och skrubbar rent med en svamp eller borste. Skölj av med vatten efteråt. Använd gärna en gammal tandborste för de där ställena som annars är svåra att komma åt.

2. Bli av med dålig lukt

Luktar kylskåpet illa från den där fisken eller salladen med vinäger? Bikarbonaten är utmärkt till att ta bort dåliga lukter. Den absorberar de dåliga lukterna och gör att smaken på närliggande mat inte påverkas. Ställ in en skål med vatten och bikarbonat längst ner i kylen och låt den stå där tills lukten försvinner. Du kan också få bort dålig lukt från andra ställen – häll lite bikarbonat i vatten och tvätta till exempel papperskorgen, nappflaskor, plastskålar eller din hårborste. Vad gäller sopkorgen kan du strö lite bikarbonat i botten för att få bukt med lukter.

3. Så blir matlådorna som nya

Vem har inte en matlåda i plast som blivit missfärgad av mat? Tomatsås, köttfärssås, lasagne… mycket mat lämnar röda fläckar som är svåra att få bort trots flera omgångar i diskmaskinen. För att fräscha upp matlådorna, torka av med en ren svamp som du strött lite bikarbonat på. Går det inte bort kan du testa att göra en blandning av fyra matskedar bikarbonat och en skvätt varmt vatten. Låt blandningen verka på fläckarna ett tag innan du skrubbar och sköljer av.
Om det inte hjälper gör du kanske bäst i att investera i en matlåda av glas…

4. Fräscha upp stinkande skor – och armhålor

Bikarbonat är ett mycket bra alternativ till giftiga deodoranter som stänger inne svetten. Bikarbonaten motverkar nämligen svettningar och kroppsodör, det enda du behöver göra är att gnugga in en liten mängd under armarna. Viktigt att veta är att man de första dagarna kan svettas mer eftersom kroppen släpper ut gifterna. Dålig lukt i skorna får du bort genom att hälla i lite bikarbonat och låta stå en halvtimme. Dammsug sedan. Samma sak fungerar med soffan, bäddmadrassen eller kanske gymväskan.

5. Fräscha upp håret

Det är väldigt effektivt att använda bikarbonatet i sitt hår. Häll en liten mängd bikarbonat i ditt schampo och tvätta som vanligt. Bikarbonatet rensar hårets uppbyggnad och neutraliserar ph-värdet efter alla produkter hårspray och annat. Har du inte tid att tvätta håret funkar bikarbonaten utmärkt som torrschampo också. Strö en liten mängd hårbotten, kamma, styla och njuta av den fräscha känslan.

6. Få bort fläckar på kläder

Du kan blanda ditt eget tvättmedel med tvålflingor och natriumkarbonat. Låt det lösas upp i varmt vatten och det kommer att bli som en mjuk gelé. Använd cirka fem deciliter per tvätt. Eller så lägger du 0,5 deciliter bikarbonat tillsammans med ditt vanliga tvättmedel om du vill ha bättre fläckborttagningseffekt.

7. Få bort barnens väggmålningar

Har barnen varit och ritat med kritor på väggarna? Det är lätt hänt när mamma eller pappa tittar bort en sekund. Slipp panik – ta fram bikarbonaten. Skrubba försiktigt med en fuktig svamp som du strött lite bikarbonat på – och väggen blir sig åter lik.

8. Lös upp stopp i avloppet

Bikarbonat är en smart lösning när du fått stopp i avloppet. Det du behöver är bikarbonat, vinäger samt hett vatten. Häll bikarbonat i det avlopp som du vill rensa ur, häll därefter över vinäger och du märker hur det börjar spraka. Låt det verka några minuter innan du häller på rikligt med hett vatten, rakt ner i avloppet.

9. Få bort vidbränd mat

Om du har bränt fast maten i kastrullen, häll i vatten så det täcker botten och lite till. Tillsätt två teskedar bikarbonat, låt blandningen koka upp. Låt svalna, och skrapa sedan bort den fastbrända maten. För att göra ren spisplattorna, häll på ättika och en hel del bakpulver. Blandningen kommer att börja bubbla, låt detta verka ett tag och torka sedan rent med trasa och ljummet vatten.

12. Få snyggare tänder

För att göra tänderna vitare, bland en matsked bikarbonat, fem droppar väteperoxid och några droppar vatten. Applicera pastan på tänderna och låt sitta fem minuter innan sköljning med vatten. Upprepa 2–3 gånger i månaden. Men, använd inte bikarbonat för ofta eftersom det kan påverka din emalj. Borstar du tänderna med bikarbonat har den en mild slipeffekt och tar bort tandsten och plack.

13. Få silvret skinande igen silver

Om ditt silver behöver en putsning, lägg en bit aluminiumfolie i en glasskål, häll på kokande vatten och lite natriumkarbonat. Doppa sedan ner silverföremålet som behöver rengöras i skålen, och se till att den nuddar aluminiumfoliet. Ta upp föremålet, skölj i kallt vatten och gnid torr med en trasa.

Har tagit in Skäggschampoo, skäggbalsam och skäggolja som går att köpa alla tre ihop eller varför sig.

http://www.hampaklubben.se/produkt-kategori/kroppen/

2018-06-14

Kapslar finns att köpa igen!!

http://www.hampaklubben.se/produkt-kategori/butik/kapslar-butik/

2018-05-27

THC-fria oljor finns att köpa!! 10ml och 30ml.

Produkter till djur har uppdaterats! Finns till hästar med nu.

2018-05-17

Nytt Nytt!!

3% OCH 6% Oljor finns nu till oslagbara priser!

HampaTe till lösviktspriser 1kr/g

2018-05-14 15.30

Hampa Te!!!

Hampa te 150g 300 mg Cannabinoider

Ny design och nytt pris men samma goda innehåll

En påse är 70gram och kostar 70kr!

Vill du kan du blanda in olika smaker på ditt te.

2018-05-05   15:53

REA REA REA!!!

Har Rea på alla Scandinavians Hemps Oljor både 20ml och 50ml. Passa på att handla nu!! 

2018-05-03   12:47

Intressant!

Här talar bl.a. Willie Nelson om jordbrukare som odlar hampa. Hur det skulle kunna förändra världen. Vi måste stötta bönder som vill odla hampa. Willie Nelson pratar om hur vissa krafter jobbar aktivt för att få bort hampaplantan helt och hållet. Så det är inte bara CBD eller Hampaoljan som måste räddas. Utan det är plantan i sig självt som faktiskt är livsviktig för oss alla. 
Som Willie Nelson säger i slutet av intervjun Är Planeten värd att bevara och kan Hampa rädda Planten. 
Det är dags att vakna upp och se att vi folket kan göra något.

Varför ska detta hållas hemligt från oss? Vilka äger större delen av planeten? Just det, samma individer som äger större delen av planeten jobbar ständigt på att gömma hemligheter för oss andra.

2018-05-02  23:14

Nyheter!

Här kommer det första blogginlägget på den här hemsidan:

Nu kommer fantastiska nyheter. Det ser ljust ut på hampafronten framöver. Hampaklubben är glad att få erbjuda sina kunder nya produkter.

Upphovsmannen till Scandinavian Hemps olja är Kenneth Holk som testade fram riktigt bra produkter. Han har nu fört sina fantastiska recept vidare till Robin Holk, 1/5 del av nästa generationen tror jag det är, och som nu startat butiken DeHolk.

Vi är riktigt glada åt att få lansera dessa produkter. Vi önskar också Robin ett stort grattis till butiken och ser fram emot ett fint samarbete.

Hampaklubben med sina fantastiska medlemmar ska kunna köpa bra produkter till bra priser med medlemsrabatter och andra erbjudanden.

Men om något går snett med Facebook så kom ihåg att gå in på vår hemsida www.hampaklubben.se Här kommer vi ge information om produktnyheter likaså annan viktigt information.

Önskar er alla det bästa framöver.

2018-05-02   23:05